| Tennisvänner - En podcast om livet runt tennis

Main Image
I Sverige spelar ca 400.000 personer tennis, de flesta på hobbynivå. Tennisvänner är en ny Svensk podcast av och för vanliga tennis-vardagsentusiaster med enda syfte att inspirera helt vanligt tennisfolk som har tennis som hobby, passion och fritidsfenomen. Och som vill le hela vägen ut på banan!

Bakom podden står kvinnorna, tillika barndomsvännerna Helena och Ulrika. Drivkraften är en önskan om att inspirera med en personlig lyssnarupplevelse där alla fritidsspelare, från nybörjare till veteraner kan känna igen sig.

Tennisvänner kan man lyssna och prenumerera på kostnadsfritt på etablerade plattformar för podcasts. Såsom Podcaster, Acast, Podtail och Itunes. Nytt avsnitt släpps var 14 dag och det första avsnittet släpptes våren 2018.

”Vi utger oss inte för att kunna mer än andra. Vi vill dela glädje, utmaningar, lust, funderingar, våndor, ja alla tankar och känslor som rör sig i en hobbyspelares huvud och kropp. Från lyckorus till ”kasta-racket-moments” säger Helena von Matérn, en av initiativtagarna till podden.

”Lyssna på Helena och Ulrikas passion för tennis, det kanske kan inspirera just dig att boka en lektion eller ordna en dubbelturnering”, Åhus Tennisklubb.